3 must – do’s deze herfstvakantie

October 25, 2019
admin

De herfstvakantie staat voor de deur en misschien heb jij ook een paar dagjes verlof. Ik geef je graag een aantal tips van mijn favorieten activiteiten in de herfst!

Onze provinciedomeinen

Onze provincie kent heel wat prachtige provinciedomeinen: van Knokke – Heist tot Harelbeke, van Diksmuide tot Brugge. De herfst brengt niet alleen een prachtige kleurenpracht met zich mee, maar is ook het ideale moment om nog te ravotten met de kinderen. Een overzichtje van de provinciedomeinen kan je hier vinden.

Op mijn planning staat alvast een bezoekje aan het Zwin op de planning deze herfstvakantie!

Hier bracht ik een bezoekje met mijn kindjes aan provinciedomein Wallemote – Wolvenhof in Izegem

Heerlijke koffie in eigen streek

De tijd dat hippe koffiezaken alleen maar te vinden waren is de grote steden is voorbij. In mijn eigen stad zijn er recent een aantal koffiezaakjes gestart. Intussen ben ik al vaste klant bij Bart Buyse van IzyCoffee en ik ben zeer benieuwd naar het Maison M.

De provincie probeert met Westtoer en meer specifiek met Toerisme Leiestreek leuke adresjes in de spotlight te plaatsen. Weet je dus even niet wat doen, bekijk dan zeker eens hun website ter inspiratie.
Op dit moment zoekt toerisme Leiestreek nog creatieve hotspots om hun campagne en het toerisme verder uit te bouwen. Ben jij een ondernemer die zich hier kan in vinden, dan vind je hier alle info.

Afbeeldingsresultaat voor 101 hotspots"

Tijd voor een boek

De herfst is ook de ideale periode om na een fikse wandeling in het zeteltje te kruipen, onder een dekentje en een goed boek vast te nemen. Mijn favoriete boekenwinkel is Boekenhuis Theoria in Kortrijk. Ik kan er wel uren rond snuisteren en genieten van een hapje en een drankje.

En sinds de boekenkast eindelijk vorm krijgt zijn ook mijn kindjes fan.

Maar wie het graag wat groter ziet kan vanaf 26 oktober richting Antwerpen voor de boekenbeurs. Alle info kan je hier vinden. In het bijzonder raad ik jullie aan om een bezoekje te brengen aan het auteurspodium waar Oona Weyns je meer vertelt rond haar projecten binnen PeerSupport.

Tags: Toerisme, vakantie,

Geen reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gemeenteraadslid Izegem Provincieraadslid West-Vlaanderen
Zekerheid. Voor Izegem en onze provincie.