parallax background

Do It Yourself


The Empty Shop


In 2019 organiseerden we een eerste keer de Empty Shop. De Empty Shop is pop - up winkel waar we ingezamelde producten verkopen voor het goede doel. Tijdens die eerste edities verkochten we kinderkledij en speelgoed ten voordele van de Pamperbank, Pleegzorg en Rouw en Verlies Vlaanderen.

De tweede editie in 2020 zou een Empty Bookshop worden. Omwille van corona en het belang van ieders gezondheid werd deze editie uitgesteld naar 2021.


Samen Sterker


SamenSterker gebruikt de kracht van de groep om groepsaankopen te organiseren. De bekendste groepsaankoop is deze van gas en elektriciteit. Maar er is nog veel meer: condensatieketels, zonnepanelen, isolatie, fietsen, brandhout, … Door in te zetten op groepsaankopen verlagen we de kosten voor gezinnen. Zo kan jij beter kopen en beter leven.

Als aanspreekpunt voor de antenne Izegem kan je me steeds contacteren voor de nodige informatie of om te helpen bij jouw aanvraag.


Pamperbank


De aankoop van luiers voor baby’s en jonge kinderen neemt een serieuze hap uit het budget van jonge en kwetsbare gezinnen. De Pamerbank zamelt luieroverschotten in. Deze ingezamelde luiers worden vervolgens gesorteerd en in pakketjes van 25 stuk verkocht voor 1 euro aan gezinnen die de luiers echt nodig hebben.

Luieroveschotten kunnen steeds bij me worden binnengebracht. Je kan de pamperbank ook vrijblijvend steunen met een bijdrage op dit rekeningnummer: BE30 1325 4344 9211.


Confetti Coach


Momenteel bouw ik aan mijn droom om als zelfstandig ondernemer te starten als coach. Als coach wil ik jou helpen om op zoek te gaan naar die kleine gelukjes van elke dag. Confetti is voor mij één van deze kleine gelukjes, want het doet me glimlachen en geeft me een gevoel van plezier en fun. Daarnaast kan confetti ook wel overweldigend zijn en chaos geven.

Samen met jou ga ik daarom op zoek naar structuur en rust! Binnenkort meer nieuws hierover!